Saturday, June 25, 2011

Jalan Jalan di Singapore #1


Singapore lagi kan. Nak buat macam mana , dah singapore tu sebelah rumah aku je, lalu second link berapa minit sahaja dah sampai. Untuk entry yang ini, aku malas untuk bercerita bebanyak. So aku akan letak gambar gambar je la. Next entry baru cerita panjang panjang macam karangan SPM.

5 Gambar yang buat aku hensem di Singapore.


1. Bersama robot ala ala Transfomer.




2. Melompat lompat di Universal Studio





3. ChinaTown, Singapore






4. Cable Car Paling mengerikan





5. Bersama GF dan Mak mertua.




itu sahaja gambar 5 gambar random, later aku cerita panjang punya. Satu jew aku nak cakap, Singapore setiap langkah anda memerlukan dolar. Kayap aku.



p/s:Kalau nak pergi sentosa, kau orang tak payah nak hensem, 
pakai singlit and seluar pendik je, sebab sentosa panas
 tahap gaban, mana tak panas sebab casino dia kemain besar.

9 comments:

Alya Esprézzo said...

perghhhhhhhhh...dating ngn minah salleh! wewittttt

FAUZI NOR said...

1st time secara public tunjuk kat blog nie.. hahaaahahha

kannnn

Pearl Kaz said...

erk! hahahaha.. dah tua nnt muka dia mcm muka mak dia tak? huk3... (tibe2 terigt iklan silky girl dafi dgn sharifah amani.. tak tau nape.. :P)

bibi bibo said...

huyohh , hot gila awek tu

IMANSHAH said...

teringin benor nak ke universal studio tu jang

FAUZI NOR said...

Pearl, kalau dah tua mcm gitu.. buruk kan..
ahahhahha

FAUZI NOR said...

bibo: hehhehe hot ke,

Imanshah: jom la.. hehehhe

Rapunzel Cikilolo said...

betul2... jalan-jalan kt singapore mmg everywhere kene duit...

Princess M said...

i pun nak pegi singapore 21hb ni. suke i bace blog u. kelas!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...